Marjolein


Op zoek naar nieuwe uitdagingen

Hee Aafke,

Ik ken je al lang, nog van voordat je bij het Schadefonds kwam werken. Ik als jurist bij het Schadefonds en jij werkzaam bij het ministerie kregen wij met elkaar te maken, volgens mij vanwege een wetswijziging van de Wet schadefonds geweldsmisdrijven. In de zomer van 2011 maakte je de overstap naar het Schadefonds. Destijds was ik seniorjurist en had beleid als taakaccent. Zodoende had ik met enige regelmaat contact met jou en de beleidsmedewerker (eerst Emiel en daarna Michelle) over allerlei zaken, zoals het all-in beleid. Sinds februari 2019 ben ik als hoofd van één van de afdelingen behandel en bezwaar jouw directe collega geworden en zitten wij samen in het MT.

"Wie weet wat de toekomst je gaat brengen, alles ligt open"

Ik vind het super dapper van je dat je de beslissing hebt genomen om te stoppen bij het Schadefonds en de tijd te nemen om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen. Wie weet wat de toekomst je gaat brengen, alles ligt open! Ongetwijfeld nog meer mooie verre reizen (ik keek altijd met veel plezier naar al die prachtige foto's in je werkkamer in Rijswijk) en meer tijd voor wandelingen en andere activiteiten in de omgeving van je thuis samen met Frank. Het niet meer hoeven reizen levert al een enorme tijdswinst op. Ik wens je voor de toekomst een werkplek dichterbij huis. Misschien wel gewoon IN je huis, als je echt met het schrijven aan de slag gaat. Ik googlede op jouw naam om te zien wanneer je nou precies bij het Schadefonds was komen werken en ik kwam zomaar een verhaal van je tegen, met de spannende titel 'verboden liefde'. Leuk!

We zullen je gaan missen in het MT: je inbreng, je kijk op de zaak, kritisch als het moet en natuurlijk ook je gezelligheid. Voordeel is dat ik nu wel weer de theekan voor mezelf heb ;-) Wat jammer dat jouw laatste weken werken in deze rare omstandigheden moeten plaatsvinden, alles op afstand. Als alles weer enigszins normaal wordt vieren we jouw afscheid graag nog een keer met elkaar tijdens een echte borrel en een gezellig etentje, want dat verdien je. Ik wens je alle goeds en tot ziens!

Liefs, Marjolein

Erkenning geeft kracht. Samen betrokken.

© Copyright 2020 Schadefonds Geweldsmisdrijven